.

.

Kedvezmények
DAK Fűszerek LEGJOBB ELADÓK, 6-OS CSOMAG - os Nátrium Ingyenes! Fűszer, majd fűszerezzük a húst, baromfit, halat, zöldséget tartalmazó, 0% - os SÓ! SZABADSÁG a Só, Kevés Só, Alacsony Nátrium!

DAK Fűszerek LEGJOBB ELADÓK, 6-OS CSOMAG - os Nátrium Ingyenes! Fűszer, majd fűszerezzük a húst, baromfit, halat,

HUF 4718.25

Összeg
Készleten

KÉRDÉS NÉLKÜL, 30 NAPOS PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!Minden természetes!Nem mesterséges adalékanyagok. "Ezek a fűszerek elképesztő!Nem mondom, elég jó dolgokat róluk.Használom őket az idő.".TÁMOGATJA A DIÉTA EGÉSZSÉGÜGYI ezekkel a természetes fűszerek, valamint fűszerek!Oldozd el a szívem!. "DAK van egy jó fűszerezés lehetőség azok számára, akik figyelnek a nátrium, de teljes íz!".ÁROKBA AZ MSG, A SÓT, A KÁLIUM, VALAMINT A KÁLIUM-KLORID.Egész TERMÉSZETES a DAK a Fűszerek!.DAK FŰSZEREK "LEGJOBB ELADÓK 6-PACK" - Eredeti Vörös : az Egyik legjobb szándék, fűszerek.Egy kézzel kevert elegye, bors, különféle fűszerek, amely növeli íze, hogy minden étel, anélkül, hogy a só. - Zöld Héja : Mint az íz, de nem akarom, hogy a hő a fűszer?Próbáld ZÖLD LELKESEDÉS!!!Egy tökéletes keveréke a gyógynövények, majd séta a citrus hogy emelik bármilyen étel só nélkül. - Steakhouse : A tökéletesen kezét a fűszer tartalmazó zúzott fekete bors, illetve gyógynövények, így ropogós, ízletes bevonat bármilyen húst. - Fekete : A tökéletes keverék fűszerrel létre, hogy a híres New Orleans-i Megfeketedett Stílus. - Szuper görög : Ez a fűszer viheti haza, hogy anyja!Hozzon létre egy nagy görög íz az ételek, só nélkül! - Taco Lovag : egy gyors módja annak, hogy adjunk Délnyugati rúgni, hogy a receptek sok erőfeszítés nélkül?Ez a gondosan kialakított keverék só ingyenes fűszerek van szükséged.BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS : a Termelt egy létesítmény, amely a búza, tej, szója, tojás, dió fa meg hal hozzávalók.

Jellemzők

Termékek a kategóriában
HUF 1119.15

Tiszta, Természetes Alapanyagokból.A Cigánypecsenye Készült, Csak Igazi Fűszerrel Valódi Ízét.Nincs Íz Fokozó, Nem Mesterséges Ízek, Színek, Tartósítószert Nem, Nincs Szója