.

.

Kedvezmények
Szilikon Saltpod Csere Tartozék - 1 Db Fekete

Szilikon Saltpod Csere Tartozék - 1 Db Fekete

HUF 3103.65

Összeg
Készleten

Pénz-Megtakarítási Tartozékok; A szilikon saltpod csere tartozék egy szabadalmaztatott design kifejezetten úgy tervezték, hogy mentse saltpod.Magas Minőség; Magas-minőségű szilikon anyag ellenálló fel deformáció, nem mérgező, biztonságos.Hogyan Kell Használni; az Első, hozzá só.Második, cserélje ki saltpod szilikon a kulcsfontosságú helyeken.Harmadik, zárja be a fedelet, majd használja a gépet, hogy mossa le az orrát általában.Méret; 0.9*0.7*0.35 hüvelyk. 0.0025 lb.Könnyű súly, könnyű tárolni, illetve szállítani.Nincs Vásárlás Kockázat; Ha nem elégedett a termékeinkkel, vissza lehet majd cserélni őket, az szabad.Szilikon Saltpod Csere Tartozék - 1 Db Fekete.

Jellemzők

Termékek a kategóriában
HUF 1532.25

Ötvözi a prémium Parmezán sajt, fokhagyma, meg más fűszereket.Sokoldalú, majd egy gyors megoldás, hogy vértezze fel minden étkezés.Jól megy a kenyerek, tészták, vagy zöldség.

HUF 4684.50

SÓS, TESTES, GAZDAG ÍZ Tiszta Tengeri Só átitatva fekete szarvasgomba a Abruzzi régió Olaszország hozzá ízletes, ínyenc csoda, hogy az ételek.Kézzel Készített, az USAban.Egy T